ANDY THORNTON NORGE AS
Nyttige linker:
Ledende leverandør av pub-, bar-, hotell- og restaurantinnredninger.
andythornton
andythornton
ANDY THORNTON NORGE AS
fiskebasaren1
Fiskebasaren Moss

Om Andy Thornton Norge AS

Andy Thornton tilbyr et omfattende sortiment av møbler, belysning og innredninger til puber, restauranter, barer og hoteller. Andy Thornton har vært markedsledende i Europa i over 30 år - noe som gir deg som kunde stor trygghet på god kvalitet og leveringspresisjon.


Andy Thornton Norge AS
Selskapet ble etablert som Byggmester Thoralf Huth i 1995 med spisskompetanse innen spesialinnredninger for hotell og restaurantbransjen. Selskapet ble Skandinavisk representant for Engelske Andy Thornton Ltd 2001 og skiftet samme år navn til Andy Thornton Norge. Vi har siden starten og frem til 2011 levert 2-4 prosjekter pr. år. I 2012 hadde vi 5 leveranser, mens vi i 2013 leverte 12 prosjekter.

Andy Thornton Ltd
Andy Thornton Ltd ble etablert i 1975 og har vært verdensledende leverandør til bransjen siden oppstarten. Andy Thornton produserer og leverer møbler, belysning, dekor og utstyr til pub, bar, hotell og restauransbransjen og har bransjens mest komplette katalog bestående av ca 4500 artikler.

Andy Thornton Contracts Ltd
Andy Thornton Contracts Ltd ble etablert som selvstendig enhet i 2012, og skilt ut fra Andy Thornton Ltd. Andy Thornton Contracts Ltd designer, produserer og monterer komplette innredninger til bransjen og har egne designere, prosjektledere, møbelsnekkere og montører i egen produksjon i England.
Send forespørsel
cafeskansen-detail-08
Andy Thornton Norge AS  |  Klevaveien 19, 1719 Greåker  |  Tlf.: 9005 0611  |  thoralf.huth@andythornton.no
andythornton
ANDY THORNTON NORGE AS

Nyttige linker:
• Andy Thornton Contracts
• Andy Thornton Catalog (shop)


Websidene er utviklet av Leonberg Interaktiv